Rendezvény Cafe Brunch Budapest

Events | Rendezvények

Családi- és céges rendezvények a Cafe Brunch Budapest külön termeiben

For English click here.

 

A Cafe Brunch Budapest remek helyszín családi vagy vállalati rendezvények számára. 2 külön helyiségünk van, ahol ezeket az eseményeket meg lehet tartani.

 

Emeleti termünk 30 fő befogadására alkalmas, és tökéletes hely születésnapok, családi reggelik vagy vacsorák megszervezésére. A helyiség nagyon stílusos,  az asztalok könnyen mozgathatók.

 

A földszinti külön termünk akár 30 vendég befogadására is képes. Ez remek hely a vállalati rendezvények, céges találkozók, reggeli, ebéd vagy vacsora számára. A helyiség projektorral és hangrendszerrel van felszerelve. A lámpák dimmelhetők

 

A Cafe Brunch Budapest központjában található, mindössze 3-4 perc sétára az Opera és az Arany János u. földalatti megállóktól és egy parkolóház is van a közelben (4 perc séta).

 

Éttermünkben svédasztalos és asztalszervízes rendezvényeket is tudunk biztosítani. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi elkészítjük egyéni árajánlatát és felvesszük foglalásaikat.

Family & company events at Cafe Brunch Budapest

 

Cafe Brunch Budapest is a great location for your next family or corporate event. We have 2 separate rooms where these events can be held.

 

Our upstairs room can accommodate up to 30 people and is the perfect setting for birthdays, family breakfasts or dinners. The room is very stylish with a seating area where the tables can be easily moved.

 

Our downstairs room can also accommodate up to 30 guests. This is a great space for corporate events, meeting, company breakfasts, lunches or dinner. The room is equipped with a projector and a sound system.

 

We are located in the centre of Budapest, only 3-4 minutes walk away from the Opera and Arany János u. underground stations. There is also a parking garage about 4 minutes walk away.

Our restaurant can accommodate buffet style catering as well as a waited service. Please contact us for an individual quote and reservations.

Open every day of the week

Mar - Oct: 8.00am - 10.00pm

Nov - Feb: 8.00am - 6.00pm

Address: 1065 Budapest, Hajós utca 26/b

Phone Number: +36-1-6045647

© 2017 by Brunch Hungary Kft